Efter en tung sommar med två missade tävlingar på grund av racebussen så var vi tillbaka till Västerås. Den här gången Supercupen istället för SM.

Att vara hemma två tävlingar var inte direkt någon semester. Hela bakvagnen byggdes om för att hitta mer fäste i starten och göra bilen snabbare på banan. Efter många timmar byggnation och en del tester var vi väl förberedda på tävling och jag var väldigt revansch sugen.

Kvalheaten gick bara bättre och bättre. Jag lärde mig mera med hur den nya bakvagnen fungerade och efter kvalheaten var jag 4:a totalt. Nästa dag var det helt andra förutsättningar och det var blött. Inte lite heller. Vi justerade bilen för underlaget men hängde inte riktigt med ändå. Slutade på en 4:e plats i semifinalen.

Mycket mer erfarenhet från denna helg om bilinställningar och olika underlag på banan.