Sista två racen för 2020. Även min första EM-deltävling.

Fredag körde jag träning och satte en tredje tid.

Lördag började med mycket otur när det började ösregna på startplattan och vi hade däck och inställningar för torrt underlag…

Hela dagen var skiftande mellan blött och torrt. Väldigt svårt att hitta bra inställningar på bilen. I tredje heatet satte jag snabbaste tid av alla. Så sjukt roligt med tanke på att de är väldigt hög nivå på förarna. Tog mig till semifinal men kom inte vidare till final.

Söndagen var ingen bra start… En drivknut och en drivaxel gick av så bilen slutade driva helt. Maximal otur att köra sönder det samtidigt.
Fick till en bättre Q2 och en ännu bättre Q3. I tredje fick jag ett bättre spår och tog en 6:e tid i de racet.
kom precis till semifinal och gjorde en kanonstart. Tog en fjärde plats direkt och gick i mål som det. Ingen final i första skedet men sen blev en diskad så jag kom vidare till final! I finalen var banan jättedålig så bilen slogs sönder på varv 3.
Ett tråkigt avslut men jag är väldigt nöjd att visat bra fart när sakerna fungerat och även tagit mig till final i min första EM-deltävling.